ZAŠTO MICROSOFT DYNAMICS NAV?

Za efikasniju organizaciju poslovanja neophodni su odgovarajuća analiza i uvid u sve poslovne procese. A tu na scenu stupa ERP rešenje…

ERP (Enterprise Resource Planing) je poslovno-informacioni sistem koji objedinjuje sve poslovne procese jedne kompanije i omogućava da menadžeri imaju uvid u sve poslovne transakcije čim se one dese, kako bi na osnovu toga mogli efikasnije upravljati.

Microsoft Dynamics NAV je jedan takav sistem, a kombinuje opšte odlike ERP rešenja i neke specifičnosti koje ga čine odličnim izborom na našem tržištu. Na prvom mestu, tu je integrisana baza podataka, zahvaljujući kojoj se sve neophodne informacije nalaze i pretražuju sa jednog mesta. Pored toga, omogućava da se način funkcionisanja organizacije verno odslika unutar sistema, a potpuno je lokalizovan za Srbiju, što obuhvata Help sistem i dokumentaciju, ali mnogo bitnije je to da je usklađen sa lokalnim zakonodavstvom.

Za većinu kompanija rad u Microsoft Office alatima je osnova, što upotrebu Dynamics NAV-a čini jednostavnom i poznatom, jer je zadržan isti izgled. Osim što olakšava rad, mnogo bitnije je da smanjuje odbojnost pojedinaca, jer ne zahteva da se navikavaju na nešto novo. Pored toga, podaci se mogu u NAV ubacivati iz Office dokumenata, kao i snimati, takođe u istom formatu, radi dalje lakše obrade, kreiranja izveštaja i slično. Naravno, podržane su import-eksport procedure i sa drugim formatima, dok se izveštaji, bez obzira na format, mogu lako prilagoditi potrebama korisnika (a više od 600 izveštaja dolazi uz sistem).

MS Dynamics NAV podržava međunarodne računovodstvene standarde, a dodatno olakšava posao kompanijama koje rade sa inostranstvom, jer fakture knjiži u valutama u kojima su izdate, dok kursne razlike i konverziju automatski obavlja.

Pouzdana implementacija

Za uspešan rad tu je garancija u vidu velike kompanije koja stoji iza sistema i rada više hiljada programera na razvoju tokom godina. Pored toga, više od 100.000 kompanija i preko milion korisnika koji svakodnevno rade u ovom rešenju govore mnogo o rezultatima. Novim korisnicima na raspolaganju su treninzi i dodatni materijali preko Microsoft-ovog sajta, dok proverena Sure Step metodologija implementacije omogućava da se sve unapred isplanira.

S druge strane, niste ograničeni na jednog partnera za implementaciju. Samo u Srbiji za taj posao možete odabrati više od deset kompanija, a u svetu čak oko 4.000. Nezadovoljstvo pruženom uslugom uvek možete iskazati odabirom drugog partnera.

A u pozadini je Microsoft sa vizijom razvoja programa, kako bi i za deset godina to bila savremena i pouzdana ERP platforma za kompanije različitih veličina i potreba. Uz integraciju sa drugim tipovima poslovnih rešenja (upravljanje dokumentima, poslovno izveštavanje, CRM…), može da kreira kompletno okruženje za bolje upravljanje kompanijom.

Uzimajući u obzir navedene činjenice, ovaj ERP kompanijama omogućava da standardizuju poslovne procese, podignu produktivnost i steknu odličan uvid u poslovanje. Uz pomoć NAV-a zaposleni mogu da se koncentrišu na svoj rad, a da informacioni sistem prepuste partneru i Microsoftu, koji su najbolji u svom poslu. Microsoft Dynamics NAV zato donosi pouzdan i stabilan rast preduzeća.

0 %s Comments

Prosledi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Najnoviji

Novi-NetApp-proizvodi

Novi NetApp proizvodi

Da li su vam već poznati novi NetApp sistemi C-serije, sa QLC Flash tipom ...
Veštačka-inteligencija-u-našim-rukama

Veštačka inteligencija u

Broj oblasti u kojima se eksperimentiše sa različitim dostignućima veštačke ...
Azure-Active-Directory--postaje-Entra-ID

Azure Active Directory

Azure Active Directory je sada Entra ID. I premda većina korisnika ovu promenu ...
Transformacija-tehničkog-duga--pomoću-DevOps-tehnologija

Transformacija tehničkog duga

Najveću opasnost za organizacije ne predstavlja samo postojanje tehničkog duga, ...