10 GODINA COMING TRENING CENTRA

Slavimo jubilej!

COMING je 2008. godine otvorio vrata svog trening centra prvim polaznicima. Tehnički opremljen najnaprednijom opremom, COMING trening centar je postao mesto gde inženjerska zajednica uspešno nadograđuje svoje znanje iz oblasti informacionih tehnologija i – što je najvažnije – to znanje lako pretače u praksu.

Tokom proteklih deset godina COMING trening centar je stekao reputaciju pouzdanog, kompetentnog i profesionalnog centra, koji nudi širok spektar obuka za IT inženjere. Tokom ovog perioda kroz naš trening centar prošlo je više od 1.000 polaznika iz javnih preduzeća i privatnih kompanija. Vaš IT tim je okosnica vaše organizacije. Od svakodnevne korisničke podrške do kompleksne sistemske integracije, IT upravlja vašim poslovanjem. Pošto se tehnologija stalno menja, a promene su sve brže, potreban vam je dobro obučen IT tim kako biste zadovoljili narastajuće poslovne zahteve i prevazišli konkurenciju. Znanje i praktično iskustvo stečeni na COMING-ovim obukama mogu pomoći vašim zaposlenima da se temeljno upoznaju sa funkcionalnostima novih rešenja i maksimalno iskoriste prednosti koje tehnologija donosi.

COMING trening centar nudi usavršavanje iz oblasti virtuelizacije, security rešenja i modernih aplikativnih rešenja za poslovanje. Predavači na obukama su naši iskusni, sertifikovani inženjeri, koji se sa novim tehnologijama upoznaju na samom mestu njihovog nastanka, kao i kroz partnerske programe vodećih svetskih proizvođača hardvera i softvera. U COMING-u se obuke održavaju svake godine, po unapred utvrđenom godišnjem planu.

Plan obuka za 2018. godinu

Za sve informacije možete nas kontaktirati putem adrese: obuka@coming.rs

Liana Paunović

0 %s Comments

Prosledi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Najnoviji

Novi-NetApp-proizvodi

Novi NetApp proizvodi

Da li su vam već poznati novi NetApp sistemi C-serije, sa QLC Flash tipom ...
Veštačka-inteligencija-u-našim-rukama

Veštačka inteligencija u

Broj oblasti u kojima se eksperimentiše sa različitim dostignućima veštačke ...
Azure-Active-Directory--postaje-Entra-ID

Azure Active Directory

Azure Active Directory je sada Entra ID. I premda većina korisnika ovu promenu ...
Transformacija-tehničkog-duga--pomoću-DevOps-tehnologija

Transformacija tehničkog duga

Najveću opasnost za organizacije ne predstavlja samo postojanje tehničkog duga, ...