PLAN A: BEZBEDNOST NEMA ALTERNATIVU

COMING i ove godine organizuje Security konferenciju, posvećenu rešenjima za bezbednost i zaštitu podataka u poslovnim okruženjima

Bezbednost i zaštita podataka ne predstavljaju samo tehnološki već i poslovni problem. Sa pojavom zloćudnih kodova koji po inicijalizaciji/izvršenju mogu da ugroze kompletnu IT infrastrukturu preduzeća i dovedu do ozbiljnih finansijskih gubitaka, sigurnost postaje goruće pitanje. Svest o tome treba da postoji u svakoj vladi, industriji, svakoj kompaniji, u akademskoj zajednici, a to je nešto što bi trebalo da ima na umu i svaki pojedinac sa pametnim telefonom u džepu.

Moderna tehnologija, od koje danas svakodnevno zavisimo, hteli mi to ili ne, pored svih prednosti donosi sa sobom i niz opasnosti. Zbog toga je briga o informacionoj bezbednosti postala nerazdvojni deo tehnološkog napretka. Ukoliko želimo da razvoj tehnologije i njenih alata idu napred, doprinoseći našem poslovanju, u tome ćemo uspeti samo ako se na pravi način zaštitimo.

Na našoj konferenciji će vas najeminentniji stručnjaci iz oblasti bezbednosti, bekapa i arhiviranja podataka, iz Srbije i regiona, upoznati sa bezbednosnim rešenjima, proizvodima i uslugama kojima možete zaštititi vaše poslovanje.

Ako se osvrnemo na iskustva sa prošlogodišnje Security konferencije, na kojoj je vladalo veliko interesovanje za Akt o bezbednosti, upravljanje identitetima, sprečavanje unutrašnjih pretnji, end-to-end i endpoint bezbednosna rešenja, može se videti koja to pitanja najviše zanimaju stručnu javnost. Te teme ćemo ove godine još detaljnije razraditi i nadograditi. Ne smemo zaboraviti ni aktuelnu temu – Opštu uredbu o zaštiti podataka o ličnosti (GDPR), koja stupa na snagu u maju ove godine, kao i na rešenja za kompletnu bezbednost na najvišem mogućem nivou koja će se pojaviti u najskorijoj budućnosti.

Saznajte koji je najbolji način da izgradite vašu bezbednosnu platformu i poštedite sebe mogućih muka sa najrazličitijim malicioznim pretnjama.

0 %s Comments

Prosledi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Najnoviji

Novi-NetApp-proizvodi

Novi NetApp proizvodi

Da li su vam već poznati novi NetApp sistemi C-serije, sa QLC Flash tipom ...
Veštačka-inteligencija-u-našim-rukama

Veštačka inteligencija u

Broj oblasti u kojima se eksperimentiše sa različitim dostignućima veštačke ...
Azure-Active-Directory--postaje-Entra-ID

Azure Active Directory

Azure Active Directory je sada Entra ID. I premda većina korisnika ovu promenu ...
Transformacija-tehničkog-duga--pomoću-DevOps-tehnologija

Transformacija tehničkog duga

Najveću opasnost za organizacije ne predstavlja samo postojanje tehničkog duga, ...