Snažnije i intuitivnije korisničko iskustvo, veća brzina kreiranja i distribucije sadržaja sa bilo kojeg mesta i fleksibilne opcije razvrstavanja u cloud-u samo su neka od unapređenja na novoj MediaCentral platformi

„Iskoristili smo najbitnije mogućnosti koje nudi MediaCentral, najbogatija medijska platforma koja je dostupna, i redizajnirali je tako da naši korisnici – bio to tim od dve osobe ili organizacija od hiljadu ljudi – imaju jednostavan pristup informacijama, sadržajima i aplikacijama i mogu da preurede njihov sadržaj brže nego ikada“, rekao je Raymond Thompson, direktor marketinga za medijska rešenja i emitovanje u kompaniji Avid.

MediaCentral 2019 zadovoljava potrebe savremenih novinara koji sarađuju u sve razuđenijim timovima, u težnji da što brže stvore atraktivne priče i emisije i budu prvi koji će objaviti vest uživo ili na društvenim mrežama.

Objedinjena MediaCentral platforma ima prilagodljivu paletu alata za kreiranje i upravljanje medijima, koji omogućavaju timovima lak rad unutar modernog korisničkog interfejsa, stvarajući i sarađujući sa bilo kog mesta, koristeći bilo koji uređaj. Platforma je „servirana“ sa savršenom cloud integracijom, za potpuno cloud rešenje ili hibridni pristup (lokacija korisnika / cloud).

Uz MediaCentral 2019 timovi mogu da sa različitih geografskih lokacija brzo preuzimaju, evidentiraju, pretražuju, edituju, distribuiraju i objavljuju video-materijale na bilo kojem broju medija, što im daje mogućnost za kreiranje boljeg i kvalitetnijeg sadržaja.

Nove funkcije MediaCentral platforme

Među novim funkcijama MediaCentral 2019 platforme izdvajaju se:

Saradnja između više lokacija: Moguće je povezati do šest produkcionih lokacija, što omogućava deljenje i brzo pretraživanje sadržaja na različitim lokacijama, uz poboljšanu pristupačnost i saradnju. Kreatori sadržaja mogu da pretražuju, pregledaju i reprodukuju medije na daljinu, sa istim učinkom kao kada se oni lokalno skladište.
Brža i intuitivnija pretraga: Pronađite medije brže koristeći novi editor upita i prošireno filtriranje (metapodaci, datumi i omiljeni sadržaji). Korisnici dobijaju prave rezultate brže i u boljoj su mogućnosti da iskoriste i unovče svoje medije. Uz to, opcija fonetskog indeksiranja omogućava korisnicima da za nekoliko sekundi pronađu sve klipove koji sadrže tražene reči.
Nove mogućnosti evidentiranja (logovanja): Korisnici brzo mogu da evidentiraju i obeleže delove materijala sa važnim detaljima. Idealan za sportske događaje, vesti, rijaliti program i postprodukciju, nov način evidentiranja omogućava označavanje informacija onako kako nastaju, kao i brže označavanje početnih i krajnjih tačaka, što omogućava ostalim članovima tima da na jednostavan način pretražuju velike količine medijskog materijala i brže pronalaze prave klipove.
Automatski unos materijala: Preuzimajte velike količine sadržaja preko web browser-a ili putem Avid Media Access (AMA) podrške u Ingest desktop aplikaciji.
Fleksibilna instalacija: Korisnici mogu da postave platformu kako god žele i da je menjaju onako kako se poslovanje razvija. MediaCentral se može instalirati u korisnikovom objektu, u privatnom data centru ili na hibridnoj strukturi.
Ove nove funkcije poboljšavaju i proširuju modularni industrijski standard platforme, skalabilan dizajn i pun paket aplikacija, servisa i konektora koji ubrzavaju svaki deo procesa kreiranja i objavljivanja medijskih sadržaja.

Za više informacija posetite www.avid.com/products/mediacentral.

O KOMPANIJI AVID

Avid pruža najotvoreniju i najefikasniju medijsku platformu, koja objedinjuje jednostavno kreiranje video-materijala, mogućnost saradnje, zaštitu podataka, distribuciju i konzumiranje sadržaja. Istaknuta zajednica Avid-ovih korisnika upotrebljava sveobuhvatne alate i rešenja ove kompanije za rad na stvaranju, distribuciji i monetizaciji najgledanijih, najslušanijih i najpopularnijih svetskih medija – od prestižnih i nagrađivanih igranih filmova, preko popularnih televizijskih serija, informativnih emisija i sportskih TV događaja, do proslavljenih muzičkih snimaka i koncerata uživo. Sa najfleksibilnijim skaliranjem funkcionalnosti i cene, vodeća rešenja kompanije Avid obuhvataju: Media Composer, Pro Tools, Avid NEXIS, MediaCentral, iNEWS, AirSpeed, Sibelius, Avid VENUE, FastServe i Maestro.

 

0 %s Comments

Prosledi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Najnoviji

Novi-NetApp-proizvodi

Novi NetApp proizvodi

Da li su vam već poznati novi NetApp sistemi C-serije, sa QLC Flash tipom ...
Veštačka-inteligencija-u-našim-rukama

Veštačka inteligencija u

Broj oblasti u kojima se eksperimentiše sa različitim dostignućima veštačke ...
Azure-Active-Directory--postaje-Entra-ID

Azure Active Directory

Azure Active Directory je sada Entra ID. I premda većina korisnika ovu promenu ...
Transformacija-tehničkog-duga--pomoću-DevOps-tehnologija

Transformacija tehničkog duga

Najveću opasnost za organizacije ne predstavlja samo postojanje tehničkog duga, ...