COMING SPECIJALISTIČKE IT OBUKE

Upoznajte se sa novim tehnologijama u pravo vreme i na pravi način

Ulaganje u razvoj zaposlenih danas je obavezan element upravljanja ljudskim resursima u svakoj organizaciji koja želi da opstane na tržištu. Brz tehnološki razvoj zahteva kontinuirano učenje i unapređivanje u cilju postizanja konkurentnosti i uspeha.

Kako i kada se tehnologija koristi – to su kritična pitanja za poslovanje, a IT stručnjaci igraju vitalnu ulogu u tehnološkom usmeravanju kompanija. Stoga je važno obezbediti im kontinuiran profesionalni razvoj, kako bi održali korak sa razvojem tehnologije i time omogućili nadogradnju veština i znanja neophodnih za praktičan rad.

Naša misija je unapređenje poslovanja kroz pružanje usluga obuke za razvijanje veština vašeg IT tima. Znanje i stručnost su odgovor na brze promene i izazove koje sa sobom nosi digitalizacija poslovanja i sa kojima se danas suočavaju mnoge industrije. Od svakodnevne korisničke podrške do kompleksne sistemske integracije, IT upravlja vašim poslovanjem. Pošto se tehnologija stalno menja, a promene su sve brže, potreban vam je dobro obučen IT tim kako biste zadovoljili sve veće poslovne zahteve i prevazišli konkurenciju. Da li je vaš IT tim spreman za ove promene? COMING trening centar nudi usavršavanje u oblasti virtuelizacije, security rešenja i modernih aplikativnih rešenja za poslovanje. Predavači na obukama su naši sertifikovani i iskusni inženjeri, koji se sa novim tehnologijama upoznaju na mestu njihovog nastanka, kao i kroz partnerske programe vodećih svetskih proizvođača hardvera i softvera.

COMING godinama unazad opravdava poverenje svojih klijenata kroz projekte na kojima radi i usluge obuke u svom trening centru, koji je postao mesto gde inženjerska zajednica uspešno nadograđuje svoje znanje i – što je najvažnije – to znanje lako pretače u praksu.

U COMING-u se obuke održavaju svake godine po utvrđenom planu za tekuću godinu. Raspored obuka možete pratiti i na našem sajtu, na adresi www.coming.rs, a za detaljne informacije o terminima obuka možete nas kontaktirati na obuka@coming.rs.

O planu obuka za aktuelnu godinu u svakom trenutku se možete informisati na našem sajtu www.coming.rs.

Liana Paunović, COMING

0 %s Comments

Prosledi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Najnoviji

Novi-NetApp-proizvodi

Novi NetApp proizvodi

Da li su vam već poznati novi NetApp sistemi C-serije, sa QLC Flash tipom ...
Veštačka-inteligencija-u-našim-rukama

Veštačka inteligencija u

Broj oblasti u kojima se eksperimentiše sa različitim dostignućima veštačke ...
Azure-Active-Directory--postaje-Entra-ID

Azure Active Directory

Azure Active Directory je sada Entra ID. I premda većina korisnika ovu promenu ...
Transformacija-tehničkog-duga--pomoću-DevOps-tehnologija

Transformacija tehničkog duga

Najveću opasnost za organizacije ne predstavlja samo postojanje tehničkog duga, ...