NETAPP AFF C190: ALL-FLASH SISTEM ENTERPRISE KLASE

NetApp AFF C190 predstavlja jednostavan i inteligentan flash sistem vrhunske klase po pristupačnoj ceni, dostupan i srednjim i malim preduzećima.

Jednostavan, brz i ekonomičan prenos podataka od suštinskog je značaja za razvoj i poslovni rast, kako velikih, tako i malih kompanija. Modernizacija uz pomoć hibridnog cloud-a i all-flash storage sistema efikasno je rešenje za unapređenje brzine rada enterprise aplikacija u on-premises okruženju.

NetApp AFF C190

All-flash AFF C190 storage sistem, proizvod kompanije NetApp, svetskog lidera u oblasti hibridne cloud infrastrukture, predstavlja optimalan odgovor na navedene zahteve poslovanja. O tome svedoči tim IT stručnjaka kompanije ALEF Distribucija Adria, ekskluzivnog NetApp distributera za jugoistočnu Evropu. Ovaj tim vrlo uspešno usvaja svaku novu dopunu NetApp portfolija, primenjujući širok spektar znanja u procesu implementacije hibridnih cloud sistema ove kompanije i edukaciji krajnjih korisnika.

„NetApp AFF C190, pojačan ONTAP data management softverom, na tržištu se izdvaja po tome što predstavlja jednostavan ali inteligentan flash sistem enterprise klase po pristupačnoj ceni. Zapravo, NetApp je ovom verzijom all-flash storage-a kreirao sistem visokih performansi, sa ciljem da on bude dostupan i srednjim i malim preduzećima“, ističe Darko Ivanović, ALEF NetApp business development manager. „NetApp AFF C190 omogućava instalaciju storage aplikacija kao što su VMware, Oracle, Microsoft ili SQL servera. Uz pomoć jedinstvenog interfejsa za upravljanje svim podacima, NetApp AFF C190 može na jednostavan način unaprediti produktivnost IT tima jedne kompanije, bez obzira na njenu veličinu. Ujedno, AFF C190 ima vodeću ulogu u IT industriji kada je reč o omogućavanju hibridne cloud integracije. Podržava sva javna cloud rešenja, kao što su Google Cloud, Amazon Web Services (AWS) ili Microsoft Azure.“

Sada još jači uz FabricPool

Nikola Radojlović, ALEF regional NetApp presales engineer, skreće pažnju i na to da: „Čak 50% i više korisničkog storage-a skladišti ’cold’ podatke, kao što su kopije, kojima se nakon kreiranja vrlo retko ili nikada više ne pristupa. Zbog toga Net­App AFF C190 sa do 50 TB efektivnog kapaciteta sada omogućava korisnicima upotrebu FabricPool-a za proširivanje svog raspoloživog kapaciteta u cloud-u. FabricPool je deo ONTAP-a i AFF C190 upravljačkog interfejsa. Podatke koji se retko koriste FabricPool automatski i neprimetno premešta u jeftiniji object storage na privatnom ili javnom cloud-u. Ukoliko korisnicima ipak zatrebaju ti podaci, FabricPool ih automatski i neprimetno vraća na visokoperformantni AFF C190.“ Time se smanjuju ukupni troškovi storage-a, oslobađaju vredni resursi i optimizuje ROI.

„Kada je reč o posebnim prednostima NetApp AFF C190 pojačanog FabricPool-om, ističe se sposobnost lakog korisnikovog prebacivanja iz CAPEX-a u OPEX. Upotrebom FabricPool-a uvodi se model nabavki u cloud-u koji se bazira na potrošnji, što doprinosi eliminisanju kupovine sekundarnog storage-a“, zaključuje tim IT stručnjaka kompanije ALEF Distribucija Adria.

Pošto FabricPool sada poseduje mogućnost konfiguracije sa AFF C190, NetApp nudi posebne AFF C190 FabricPool licence, uključene u cenu samog AFF C190.

Maša Pevac
ALEF Channel Marketing Manager

0 %s Comments

Prosledi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Najnoviji

Novi-NetApp-proizvodi

Novi NetApp proizvodi

Da li su vam već poznati novi NetApp sistemi C-serije, sa QLC Flash tipom ...
Veštačka-inteligencija-u-našim-rukama

Veštačka inteligencija u

Broj oblasti u kojima se eksperimentiše sa različitim dostignućima veštačke ...
Azure-Active-Directory--postaje-Entra-ID

Azure Active Directory

Azure Active Directory je sada Entra ID. I premda većina korisnika ovu promenu ...
Transformacija-tehničkog-duga--pomoću-DevOps-tehnologija

Transformacija tehničkog duga

Najveću opasnost za organizacije ne predstavlja samo postojanje tehničkog duga, ...