Inovativno-CRM-rešenje

Iskoristite moć Microsoft Power Apps platforme za unapređenje odnosa sa klijentima.


Customer Relationship Management (CRM) čine strategija i skup tehnologija koje preduzeća koriste za upravljanje svojim interakcijama sa trenutnim i potencijalnim kupcima. Primarni cilj CRM-a je poboljšanje odnosa sa kupcima, povećanje zadovoljstva kupaca i na kraju podsticanje prodaje i rasta poslovanja.

CRM sistemi prikupljaju i čuvaju širok spektar podataka o klijentima, uključujući kontakt informacije, istoriju kupovine, komunikacijske preferencije, povratne informacije i još mnogo toga. Ovi podaci se organizuju i analiziraju kako bi se stekao uvid u ponašanje, preferencije i potrebe kupaca.

Među ključnim karakteristikama CRM sistema mogu se izdvojiti:

 • Centralizovana baza podataka o kupcima – repozitorijum koji objedinjuje sve informacije u vezi sa klijentima, za lak pristup i reference.
 • Automatizacija prodaje – alati koji pojednostavljuju prodajne procese, kao što su praćenje potencijalnih klijenata, upravljanje
  prilikama i predviđanje prodaje.
 • Automatizacija marketinga – funkcije koje automatizuju marketinške kampanje, negovanje potencijalnih klijenata i segmentaciju kupaca.
 • Korisnička podrška i upravljanje uslugama – sistemi za prodaju i alati za upravljanje upitima kupaca, žalbama i zahtevima za podršku.
 • Analitika i izveštavanje – uvidi zasnovani na podacima koji pomažu preduzećima da donose kvalitetnije odluke i poboljšaju interakciju sa klijentima.
 • Mogućnosti integracije – mogućnost integracije sa drugim poslovnim sistemima, kao što su e-pošta, marketinške platforme, ERP sistemi i platforme za e-trgovinu.

Efikasnim korišćenjem CRM-a preduzeća mogu personalizovati interakcije, pružiti bolju uslugu korisnicima, efikasnije ciljati marketinške zahteve i identifikovati mogućnosti za rast i poboljšanje prodaje. To je dragoceno sredstvo za održavanje dugoročnih odnosa sa kupcima i negovanje lojalnosti kupaca.

CRM na Microsoft Power Apps platformi je moćan i pristupačan alat, jednostavan za korišćenje

Untitled-16

CRM na PowerApps platformi

Microsoft Power Apps je moćna razvojna platforma sa minimalnim učešćem programskog koda, koja omogućava korisnicima da grade prilagođene poslovne aplikacije bez potrebe za opsežnim znanjem o kodiranju. Kada se kombinuju sa mogućnostima Microsoft Dynamics 365, Power Apps se mogu koristiti za kreiranje sveobuhvatnog Customer Relationship Management rešenja, prilagođenog specifičnim potrebama organizacije.

Evo nekoliko ključnih tačaka u korišćenju Power Apps za CRM:

 • Prilagođavanje – Uz Power Apps možete da prilagodite svoj CRM tako da precizno odgovara vašim poslovnim procesima. Možete kreirati prilagođene modele podataka, dizajnirati korisničke interfejse i definisati poslovna pravila kako biste ispunili jedinstvene zahteve vaše organizacije.
 • Integracija – Power Apps se neprimetno integriše sa drugim Microsoft proizvodima, kao što su SharePoint, Office 365 i Dynamics 365, Dynamics Business Central itd. Ovo vam omogućava da iskoristite podatke iz različitih izvora i da ih centralizujete u okviru vaše CRM aplikacije.
 • Podrška za mobilne uređaje – Power Apps je dizajniran da bude prilagođen mobilnim uređajima, omogućavajući vam da pravite aplikacije koje reaguju i koje se mogu koristiti na pametnim telefonima i tabletima, što je posebno korisno zaposlenima koji su u pokretu ili na terenu.
 • Automatizovani tokovi posla – Power Apps pruža mogućnosti automatizacije kroz Power Automate (ranije poznat kao Microsoft Flow). Možete kreirati tokove posla da biste pojednostavili procese, kao što su negovanje potencijalnih klijenata, tokovi rada za odobravanje ili obaveštenja.
 • Analiza podataka – Power Apps se integriše sa Power BI, moćnim Microsoft alatom za poslovnu inteligenciju. Ovo vam omogućava da kreirate interaktivne kontrolne table i izveštaje, dajući vam precizan uvid u podatke o vašim klijentima.
 • Bezbednost i usklađenost – Power Apps, kao deo Microsoft ekosistema, poštuje standarde visoke bezbednosti i možete da definišete kontrole pristupa podacima, kako biste osigurali da su osetljive informacije zaštićene.
 • Šabloni aplikacija – Microsoft nudi nekoliko unapred napravljenih šablona aplikacija, koje možete da koristite kao polaznu tačku za svoje CRM rešenje. Ovi šabloni pokrivaju različite scenarije, kao što su automatizacija prodaje, korisnička podrška i još mnogo toga.
 • AI Builder – Power Apps uključuje AI Builder, koji vam omogućava da ugradite AI mogućnosti u svoje CRM aplikacije, kao što su sentimentalna analiza, detekcija objekata, klasifikacija teksta i prepoznavanje jezika.
 • Proširivost – Ako gotove CRM mogućnosti ne ispunjavaju specifične zahteve, Power Apps se može koristiti za proširenje i poboljšanje CRM funkcionalnosti.

Ukratko, Power Apps i CRM, posebno u kontekstu Microsoft Dynamics 365 CRM, mogu da rade zajedno kako bi obezbedili moćno rešenje za prilagođavanje CRM procesa, kreiranje prilagođenih aplikacija i poboljšanje ukupne efikasnosti upravljanja odnosima sa klijentima.
Slobodan Đorđević, COMING

0 %s Comments

Prosledi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Najnoviji

Novi-NetApp-proizvodi

Novi NetApp proizvodi

Da li su vam već poznati novi NetApp sistemi C-serije, sa QLC Flash tipom ...
Veštačka-inteligencija-u-našim-rukama

Veštačka inteligencija u

Broj oblasti u kojima se eksperimentiše sa različitim dostignućima veštačke ...
Azure-Active-Directory--postaje-Entra-ID

Azure Active Directory

Azure Active Directory je sada Entra ID. I premda većina korisnika ovu promenu ...
Transformacija-tehničkog-duga--pomoću-DevOps-tehnologija

Transformacija tehničkog duga

Najveću opasnost za organizacije ne predstavlja samo postojanje tehničkog duga, ...