Kako brzo, lako i bezbedno upravljati e-dokumentima?

Kako-brzo,-lako--i-bezbedno-upravljati-e-dokumentima

Integracija ComDoc i Unimaze platformi, podržana snagom Peppol mreže, donosi neuporedive prednosti kompanijama svih veličina. Pojednostavljivanjem i automatizacijom razmene e-dokumenata, ovo integrisano rešenje omogućava kompanijama da se fokusiraju na rast i inovacije, omogućavajući povezaniji i agilniji poslovni ekosistem.


Udanašnjem brzom i promenljivom digitalnom okruženju efikasna razmena dokumenata je od vitalnog značaja za preduzeća, kako bi ostala konkurentna i agilna. Ovo je još važnije uz široku upotrebu elektronskih dokumenata koji se odnose na bilo koji transakcijski dokument koji se razmenjuje između pošiljaoca i primaoca u elektronskom formatu i na elektronski način. Za razliku od PDF i grafičkih fajlova, e-dokumenti su mašinski čitljivi i obično se razmenjuju preko softvera ili online platformi, a ne putem e-pošte. Srećom, kompanije kao što su COMING – Computer Engineering i Unimaze napravile su revoluciju kada je reč o organizaciji i upravljanju e-dokumentima, i to integracijom svojih rešenja ComDoc i Unimaze Platform.

ComDoc – jednostavno upravljanje e-dokumentima

ComDoc (Common Document) je najsavremenija platforma koja omogućava preduzećima bezbedno, pouzdano i besprekorno upravljanje elektronskim dokumentima. Sa intuitivnim korisničkim interfejsom i funkcijama, ComDoc je prilagođen ne samo korisnicima koji su dobro upoznati sa tehnologijom već i onima koji su početnici u upravljanju digitalnim dokumentima.

Ključne karakteristike ComDoc platforme podrazumevaju:

 • Bezbedan prenos podataka – ComDoc obezbeđuje da svi razmenjeni dokumenti budu šifrovani, štiteći osetljive informacije od neovlašćenog pristupa i obezbeđujući poverljivost.
 • Prilagodljivi tokovi rada – ComDoc platforma omogućava preduzećima da prilagode tokove rada sa dokumentima tako da odgovaraju njihovim specifičnim potrebama, obezbeđujući nesmetan i efikasan proces razmene.
 • Status dokumenata u realnom vremenu – ComDoc nudi praćenje upravljanja dokumentima u realnom vremenu, pružajući potpun uvid u status digitalnih dokumenata.
 • Besprekorna integracija – ComDoc može lako da se integriše sa različitim postojećim sistemima, pojednostavljujući prelazak na elektronsko upravljanje dokumentima.

Integracija ComDoc i Unimaze softverskih rešenja omogućava iskorišćavanje najboljih karakteristika obe platforme, stvarajući besprekorno iskustvo slanja i primanja e-dokumenata

Unimaze – nikad lakša razmena e-dokumenata

Unimaze je islandska kompanija sa preko 20 godina iskustva u razvoju softverskih rešenja za razmenu elektronskih dokumenata i automatizaciju procesa u upravljanju istim. Unimaze Platform softversko rešenje predstavlja sveobuhvatan skup alata dizajniranih da pojednostave razmenu digitalnih dokumenata, a time i komunikaciju i produktivnost. Izdvojićemo samo neke od ključnih karakteristika Unimaze Platform rešenja:

 • Objedinjena platforma – Unimaze Platform je jedinstvena platforma koja podržava više formata dokumenata, omogućavajući kompanijama da sigurno i precizno komuniciraju sa svojim partnerima i klijentima.
 • Automatizovani procesi – automatizacijom procesa kompanije mogu značajno smanjiti ili čak potpuno eliminisati ručne intervencije, minimizirajući greške i ubrzavajući razmenu dokumenata. Pored toga, automatizacija procesa štedi najvredniji resurs – vreme, povećavajući tako efikasnost.
 • Razmena e-dokumenata bez granica – Unimaze Platform rešenje obezbeđuje neometanu razmenu e-dokumenata bez obzira na državne granice, što dalje omogućava globalno širenje poslovanja.
 • Usluge podrške – Unimaze pruža podršku 24 sata dnevno, osiguravajući da kompanije, odnosno korisnici imaju pomoć kad god im je ona potrebna.

Moć integracije

ComDoc i Unimaze su svojim softverskim rešenjima, odnosno njihovom integracijom, omogućile kompanijama novi nivo efikasnosti i produktivnosti u razmeni e-dokumenata. Ova integracija omogućava iskorišćavanje najboljih karakteristika obe platforme, stvarajući besprekorno iskustvo slanja i primanja e-dokumenata. Unimaze je sertifikovana pristupna tačka za Peppol mrežu, kojoj je pristup sastavni deo ovog integrisanog rešenja. Peppol mreža je standardizovana infrastruktura koja pojednostavljuje razmenu e-dokumenata širom Evrope. Sa pristupom ovoj mreži kompanije su sigurne, jer se mogu lako i jednostavno povezati sa dobavljačima, kupcima i državnim organima širom sveta, bez obzira na njihovu veličinu ili lokaciju.

Ključne prednosti integracije Peppol mreže uključuju:

 • Globalni domet – Peppol mreža proširuje domet preduzeća na ogromnu mrežu partnera i potencijalnih kupaca širom sveta, olakšavajući međunarodnu trgovinu.
 • Isplativost – usmeravanjem procesa razmene dokumenata i eliminisanjem potrebe za upotrebom štampanih dokumenata, Peppol mreža pomaže kompanijama da značajno smanje operativne troškove.
 • Brže transakcije – bržom obradom i isporukom dokumenata, kompanije mogu ubrzati svoje procese, poboljšavajući ukupnu efikasnost.
 • Usklađenost i poverenje – Peppol mreža se pridržava strogih standarda bezbednosti i usklađenosti, i tako gradi poverenje i kredibilitet među svim članicama i korisnicima.

Integracija ComDoc i Unimaze platformi, podržana snagom Peppol mreže, donosi neuporedive prednosti kompanijama svih veličina. Pojednostavljivanjem i automatizacijom razmene e-dokumenata ovo integrisano rešenje omogućava kompanijama da se fokusiraju na rast i inovacije, omogućavajući povezaniji i agilniji poslovni ekosistem.

0 %s Comments

Prosledi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Najnoviji

Novi-NetApp-proizvodi

Novi NetApp proizvodi

Da li su vam već poznati novi NetApp sistemi C-serije, sa QLC Flash tipom ...
Veštačka-inteligencija-u-našim-rukama

Veštačka inteligencija u

Broj oblasti u kojima se eksperimentiše sa različitim dostignućima veštačke ...
Azure-Active-Directory--postaje-Entra-ID

Azure Active Directory

Azure Active Directory je sada Entra ID. I premda većina korisnika ovu promenu ...
Transformacija-tehničkog-duga--pomoću-DevOps-tehnologija

Transformacija tehničkog duga

Najveću opasnost za organizacije ne predstavlja samo postojanje tehničkog duga, ...