Novi NetApp proizvodi

Novi-NetApp-proizvodi

Da li su vam već poznati novi NetApp sistemi C-serije, sa QLC Flash tipom diskova?


Promocijom novih uređaja C-serije NetApp se pozabavio potrebama i željama krajnjih kupaca za pristupačnim, ali i pouzdanim i brzim all – flash disk sistemom za nekritična radna opterećenja, koja ne zahtevaju vreme odziva kraće od jedne milisekunde.

Poput A-serije, koja je dizajnirana za najzahtevnija radna opterećenja, i C-serija koristi ONTAP operativni sistem, koji omogućava lako povezivanje sa cloudom, automatsku zaštitu od ransomware napada, kao i isti grafički interfejs, bez obzira na lokaciju instalacije.

X-ALEFNet-App

NetApp C-serija idealna je za:

  • Prelazak sa hibridnih i HDD diskovnih sistema na all-flash memoriju;
  • Aplikacije koje nisu osetljive na odziv, VMware, baze podataka, kao i pristup lokalnim podacima;
  • Backup, disaster recovery i tiering.

Modeli C-serije ističu se i softverskim paketom ONTAP ONE, koji uključuje kako osnovne, tako i napredne ONTAP funkcionalnosti.

Što se tiče funkcionalnosti, istakli bismo punu podršku za sve tipove protokola (NAS, SAN, Object), zaštitu od ransomware napada, data tiering, disaster recovery, snapshot tehnologiju, secure multitenancy.

Untitled-43Untitled-44

Dostupna su tri modela C-serije: C250, C400 i C800, koji se mogu proširiti na klastere sa do 24 kontrolera. Oni koriste NVMe diskove, a najmanji C250 u 2RU šasiji ima efektivni kapacitet od 1,5 PB. Na ovaj način NetApp omogućava smanjenje i do 95% prostora u rek ormanima i uštedu do 85% u troškovima električne energije u poređenju sa ostalim sistemima.

Zajedno sa novom porodicom AFF C-serije, NetApp je predstavio i novi en-try-level model, AFF A150 A-serije, koji je idealan za srednja preduzeća, udaljene lokacije i filijale. Sa AFF A150 uređajem dobijate moćno i isplativo rešenje za skladištenje podataka, sa širokim spektrom mogućnosti upravljanja podacima. Povećanje performansi, skalabilne opcije proširenja, MetroCluster podrška i mogućnosti upravljanja podacima čine ga sveobuhvatnim sistemom za skladištenje podataka – sve po konkurentnoj ceni.

NetApp je partnerima i korisnicima predstavio i NetApp Advance program, novi set programa i garancija koji treba da omogući organizacijama da izbegnu složene, skupe i dugotrajne cikluse zamene postojeće opreme. Korisnici koji se pretplate na Storage Lifecycle Program mogu dobiti potpuno besplatnu nadogradnju kontrolera za svoje NetApp FAS i AFF uređaje nakon svake tri godine. Takođe, dobijaju i NetApp storage efficiency garanciju na osnovu tipova radnog opterećenja, kao i opciju migriranja podataka u cloud, ukoliko im opcija nadogradnje kontrolera na lokalnim sistemima nije odgovarajuća opcija u datom trenutku. Storage Lifecycle Program je dizajniran na maksimalni rok od šest godina, ali pretplate počinju sa trogodišnjim rokom i mogućnošću obnove na još tri godine.

Untitled-45

 

Korisnici koji se pretplate na Storage Lifecycle Program mogu dobiti potpuno besplatnu nadogradnju kontrolera za svoje NetApp FAS i AFF uređaje nakon svake tri godine

0 %s Comments

Prosledi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Najnoviji

Novi-NetApp-proizvodi

Novi NetApp proizvodi

Da li su vam već poznati novi NetApp sistemi C-serije, sa QLC Flash tipom ...
Veštačka-inteligencija-u-našim-rukama

Veštačka inteligencija u

Broj oblasti u kojima se eksperimentiše sa različitim dostignućima veštačke ...
Azure-Active-Directory--postaje-Entra-ID

Azure Active Directory

Azure Active Directory je sada Entra ID. I premda većina korisnika ovu promenu ...
Transformacija-tehničkog-duga--pomoću-DevOps-tehnologija

Transformacija tehničkog duga

Najveću opasnost za organizacije ne predstavlja samo postojanje tehničkog duga, ...