Rešenje za upravljanje ljudskim resursima

Rešenje-za-upravljanje-ljudskim-resursima

SAP SuccessFactors platforma, bazirana na cloud tehnologiji, dizajnirana je da zadovolji sve potrebe preduzeća u vezi sa upravljanjem ljudskim kapitalom.


U eri digitalne transformacije, upravljanje ljudskim kapitalom postaje sve kompleksnije. SAP SuccessFactors pruža rešenja koja omogućavaju kompanijama da se uspešno prilagode ovim promenama. Kroz integraciju različitih HR procesa na jedinstvenoj platformi, SuccessFactors pomaže kompanijama da poboljšaju efikasnost, smanje troškove i unaprede zadovoljstvo zaposlenih.

SAP SuccessFactors je platforma za upravljanje ljudskim resursima (HR) bazirana na cloud tehnologiji. Dizajnirana je da zadovolji sve potrebe preduzeća u vezi sa upravljanjem ljudskim kapitalom. Ovaj softver, koji je deo portfolija kompanije SAP, nudi rešenja koja pokrivaju sve aspekte HR procesa, uključujući regrutaciju, upravljanje performansama, učenje i razvoj, nasleđivanje i planiranje, kompenzaciju i benefite, vreme i prisustvo, kao i analitiku i izveštavanje.

SAP SuccessFactors koristi najnovije cloud tehnologije kako bi isporučio svoje impresivne funkcionalnosti. Cloud-based pristup omogućava kompanijama da koriste SuccessFactors bez potrebe za instalacijom i održavanjem hardvera, što smanjuje ukupne troškove. Pored toga, ovaj pristup omogućava korisnicima da pristupe svojim HR alatima sa bilo kog mesta, u bilo koje vreme, pomoću bilo kog uređaja sa internet konekcijom.

Čemu služi SAP SuccessFactors?

SAP SuccessFactors pruža širok spektar funkcionalnosti koje pokrivaju sve aspekte upravljanja ljudskim resursima. Njegove funkcionalnosti su brojne, a među glavnima su:

  • Regrutacija – Ova funkcija omogućava kompanijama da automatizuju proces regrutacije, pomažući im da brže i efikasnije pronađu prave kandidate. SuccessFactors regrutacija omogućava korisnicima da postave oglase za posao, upravljaju kandidatima, sprovode intervjue i izvršavaju druge zadatke u vezi sa regrutacijom. SuccessFactors koristi mašinsko učenje i veštačku inteligenciju da pomogne u pronalaženju najboljih kandidata. Ova funkcija koristi prediktivnu analitiku da bi preporučila najpogodnije kandidate, štedeći vreme i resurse HR timovima.
  • Upravljanje performansama i ciljevima – Ova funkcija omogućava menadžerima da postavljaju i prate ciljeve radnika, kao i da pruže povratne informacije i ocene u realnom vremenu. Ova funkcija, takođe, podržava kontinuirani razvojni dijalog između menadžera i zaposlenih.
  • Učenje i razvoj – SuccessFactors nudi alate za upravljanje učenjem i razvojem zaposlenih, uključujući online kurseve, planiranje karijere i mentorstvo. Ovo pomaže preduzećima da razvijaju talente unutar organizacije i da se pobrinu da zaposleni imaju potrebne veštine za uspeh. Ova funkcionalnost uključuje naprednu platformu za e-learning, koja podržava širok spektar formata sadržaja, uključujući video, interaktivne prezentacije i kvizove. Ovo omogućava preduzećima da pruže personalizovane i angažujuće obuke svojim zaposlenima.
  • Planiranje nasleđivanja i razvoja – Ova funkcionalnost omogućava kompanijama da identifikuju i razvijaju buduće lidere unutar svoje organizacije. To omogućava preduzećima da planiraju budućnost i smanje rizik od gubitka ključnih talenata.
  • Vreme i prisustvo – Ova funkcionalnost pomaže u praćenju vremena i prisustva zaposlenih, omogućavajući efikasno upravljanje vremenom i planiranje resursa.

Kroz integraciju različitih HR procesa na jedinstvenoj platformi, SuccessFactors pomaže kompanijama da poboljšaju efikasnost, smanje troškove i unaprede zadovoljstvo zaposlenih

Faktori uspeha

SAP SuccessFactors nudi niz benefita preduzećima koja koriste ovu platformu. Neki od najznačajnijih su:

  • Efikasnost – Automatizacija HR procesa pomaže u smanjenju administrativnog tereta i povećava efikasnost. To oslobađa vreme HR timova da se fokusiraju na strateške zadatke.
  • Prilagodljivost – SuccessFactors je modularna platforma, koja se može prilagoditi specifičnim potrebama svakog preduzeća. Ovo omogućava preduzećima da izgrade rešenja koja su u skladu sa njihovim jedinstvenim potrebama i ciljevima.
  • Uvid i praćenje – Moćne analitičke alatke omogućavaju HR timovima da prate ključne metrike performansi i donose informisane odluke. Ovo pomaže preduzećima da identifikuju trendove, izazove i mogućnosti.
  • Skalabilnost – Kako se preduzeće razvija, tako se može razvijati i njegovo SuccessFactors rešenje. To omogućava preduzećima da skaliraju svoja HR rešenja u skladu sa rastom i promenama.
  • Integracija – SAP SuccessFactors se lako integriše sa drugim proizvodima kompanije SAP, uključujući SAP ERP, SAP S/4HANA i SAP Fieldglass. Ova integracija omogućava preduzećima da za sebe kreiraju najpogodnije i najefikasnije poslovne procese. Pored toga, SuccessFactors se može povezati sa drugim poslovnim aplikacijama preko API-ja, omogućavajući korisnicima da prilagode svoje HR rešenje prema specifičnim potrebama.

SAP SuccessFactors je moćno, fleksibilno i skalabilno rešenje za upravljanje ljudskim resursima. To je vodeća platforma za upravljanje ljudskim resursima koja pomaže kompanijama da transformišu svoje HR operacije. Kroz integraciju različitih HR funkcionalnosti na jednoj platformi, SuccessFactors pomaže kompanijama da poboljšaju efikasnost, smanje troškove i unaprede zadovoljstvo zaposlenih. Bez obzira na granu industrije i obim poslovanja, SAP SuccessFactors pruža rešenja koja mogu zadovoljitipotrebe bilo koje organizacije.
Bojan Ivanović, COMING

0 %s Comments

Prosledi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Najnoviji

Novi-NetApp-proizvodi

Novi NetApp proizvodi

Da li su vam već poznati novi NetApp sistemi C-serije, sa QLC Flash tipom ...
Veštačka-inteligencija-u-našim-rukama

Veštačka inteligencija u

Broj oblasti u kojima se eksperimentiše sa različitim dostignućima veštačke ...
Azure-Active-Directory--postaje-Entra-ID

Azure Active Directory

Azure Active Directory je sada Entra ID. I premda većina korisnika ovu promenu ...
Transformacija-tehničkog-duga--pomoću-DevOps-tehnologija

Transformacija tehničkog duga

Najveću opasnost za organizacije ne predstavlja samo postojanje tehničkog duga, ...