BRZI START U SVET POSLOVNIH APLIKACIJA

Novosti iz sveta poslovnih aplikacija stvaraju pozitivnu klimu za mala i srednja preduzeća: RAPID START servisi donose brzu implementaciju i eliminišu potrebu za investiranjem u sopstvena aplikativna rešenja.

Implementacija moderne poslovne aplikacije predstavlja značajan korak za male i srednje kompanije. Nažalost, zbog finansijskog aspekta ovo je često i nemoguća misija, pa preduzeća koja nisu u mogućnosti da uhvate talas digitalizacije bivaju oterana na tržišnu marginu. Ipak, danas je na globalnom nivou primetan trend „pojeftinjenja“ poslovnih aplikacija, koje tako postaju dostupne i manjim kompanijama.

I u COMING‑u smo se pozabavili ovim trendom, iskoristili stečeno znanje i iskustvo i izgradili RAPID START servise. Pomenuto „pojeftinjenje“ modernih poslovnih aplikacija zapravo je posledica korišćenja cloud tehnologija i multitenant osobina poslovnih aplikacija sa kojima radimo već duže od decenije. Iskustvo stečeno kroz brojne uspešne implementacije omogućilo nam je da kreiramo okruženje koje je podešeno, testirano i već u upotrebi kod velikog broja naših korisnika, na deljenoj infrastrukturi koja se nalazi u COMING Cloud‑u. Ovakvo angažovanje IT resursa pruža našim korisnicima mogućnost da, kroz jednostavan online upitnik, kreiraju personalizovani ERP, CRM, ECM, BI ili odgovarajući mail servis za rad svoje kompanije. Korisnik veoma brzo počinje sa upotrebom odabranog servisa, a dodatna prilagođavanja vrše se kroz prototipove, koji postepeno dovode servis do konačnog produktivnog oblika. Dakle, radi se o iskorišćenju modernih tehnologija za isporuku istog nivoa kvaliteta aplikacija po manjoj ceni.

Uz COMING RAPID START servise korisnici izbegavaju tradicionalni proces implementacije, koji obično karakterišu duge faze i veliki računi. Kod tradicionalnog modela implementacije, na primer, do faze testiranja i obuke dolazilo se za najmanje dva meseca, a čitav proces je neretko trajao i do godinu dana. Korisnik je pri tom morao da izdvoji značajna finansijska sredstva, i to pre nego što je bilo moguće videti konkretne rezultate investicije, kao i to da li izabrano aplikativno rešenje u potpunosti odgovara poslovanju.

Poslovno rešenje “po meri“

Za razliku od tradicionalnog pristupa, korišćenje COMING RAPID START servisa je jednostavan proces, koji počinje popunjavanjem online upitnika, gde korisnik bira npr. ERP rešenje sa načinom vođenja cena, brojem magacina, dimenzijama, itd. Nakon popunjavanja upitnika, korisnik u roku od samo jednog dana dobija pristup rešenju kreiranom po zahtevu. Sistem koji dobija funkcioniše po zahtevima zakona i PDV izveštavanja, preveden je na srpski jezik i praćen uputstvom za korišćenje.

Pri korišćenju COMING RAPID START servisa korisnik plaća samo angažovane resurse na mesečnom nivou. Pri tom, korisnik može u bilo kom trenutku da poveća/smanji angažovanje resursa ili da prestane da koristi servis bez „zarobljavanja“ sa promašenom investicijom. Tako dolazimo do cilja koji smo kreiranjem ovih servisa upravo i želeli da postignemo, a to je ubrzavanje implementacije i eliminacija investicije za poslovna aplikativna rešenja. www.abak.rs

COMING rapid start servisi

  • ERP – Microsoft Dynamics NAV, aplikativno rešenje za upravljanje poslovanjem.
  • CRM – Microsoft Dynamics CRM, aplikativno rešenje za upravljanje prodajom, uslugama i marketingom.
  • ECM – Share Point, aplikativno rešenje za upravljanje poslovnim sadržajem.
  • BI, BI (Business Inteligence) – aplikativno rešenje za podršku poslovnom odlučivanju.
  • Mail Service – Microsoft Exchange, aplikativno rešenje za poslovnu komunikaciju.
  • Mail Service – Zimbra, aplikativno rešenje za poslovnu komunikaciju.

Nedeljko Kuduz

0 %s Comments

Prosledi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Najnoviji

Novi-NetApp-proizvodi

Novi NetApp proizvodi

Da li su vam već poznati novi NetApp sistemi C-serije, sa QLC Flash tipom ...
Veštačka-inteligencija-u-našim-rukama

Veštačka inteligencija u

Broj oblasti u kojima se eksperimentiše sa različitim dostignućima veštačke ...
Azure-Active-Directory--postaje-Entra-ID

Azure Active Directory

Azure Active Directory je sada Entra ID. I premda većina korisnika ovu promenu ...
Transformacija-tehničkog-duga--pomoću-DevOps-tehnologija

Transformacija tehničkog duga

Najveću opasnost za organizacije ne predstavlja samo postojanje tehničkog duga, ...