SPECIJALISTIČKE OBUKE ZA IT STRUČNJAKE

Informacione tehnologije danas su neophodan element bilo kog poslovanja i uspešno ostvarivanje nekog projekta više se ne može zamisliti bez ovih, već dobro poznatih alata, koji nam pomažu da radimo bolje i efikasnije. Konstantan i ubrzan razvoj, kao i promene u poslovanju, dovode u pitanje način na koji naši inženjeri stiču znanje. Šta je sa vašim IT timom? Da li su oni obučeni da iskoriste sve nove prednosti koje tehnologija donosi?

U našem trening‑centru, koji je tehnički opremljen tako da ispunjava sve zahteve i želje za usavršavanjem IT stručnjaka, organizujemo obuke i radionice prilagođene korisnicima i njihovim poslovnim delatnostima. Znanje i praktično iskustvo stečeni na ovim obukama mogu pomoći vašim zaposlenima da upravljaju već implementiranim rešenjima i da planiraju nove projekte.

Naši iskusni inženjeri, koji su istovremeno i predavači na obukama, tu su da vam prenesu ne samo teoretska već i praktična znanja, stečena kroz ostvarene, tehnološki napredne projekte. Oni se sa novim tehnologijama upoznaju na mestu njihovog nastanka, kao i kroz partnerske programe vodećih svetskih proizvođača hardvera i softvera.

Naše specijalističke obuke tematski su vezane za najsavremenije informacione tehologije u trenutku ponude. Pored projekata virtuelizacije, po kojima smo prepoznatljivi i za koje vlada najveće interesovanje među polaznicima naših naprednih VMware obuka, u COMING‑u možete prisustvovati i obukama i radionicama posvećenim modernim aplikativnim rešenjima za poslovanje. Budite deo inženjerske zajednice koja je prošla naše obuke i svoje znanje lako pretočite u praksu.

Detaljnije informacije o planiranim obukama, čiji je raspored predstavljen, možete dobiti na adresi www.coming.rs.

0 %s Comments

Prosledi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Najnoviji

Novi-NetApp-proizvodi

Novi NetApp proizvodi

Da li su vam već poznati novi NetApp sistemi C-serije, sa QLC Flash tipom ...
Veštačka-inteligencija-u-našim-rukama

Veštačka inteligencija u

Broj oblasti u kojima se eksperimentiše sa različitim dostignućima veštačke ...
Azure-Active-Directory--postaje-Entra-ID

Azure Active Directory

Azure Active Directory je sada Entra ID. I premda većina korisnika ovu promenu ...
Transformacija-tehničkog-duga--pomoću-DevOps-tehnologija

Transformacija tehničkog duga

Najveću opasnost za organizacije ne predstavlja samo postojanje tehničkog duga, ...