Planirate uvodjenje ERP-a? Imamo tabelu za vas…

Gotovo sve kompanije susreću se sa poslovnim izazovima poput nedostatka komunikacije medju odeljenjima, što otežava koordinaciju medju zaposlenima. Ovakav način poslovanja često dovodi do zastoja u radu – dešava se da izveštaji nisu blagovremeni i tačni, ne evidentiraju se sve poslovne promene, što u ne kom trenutku može ugroziti rad organizacije. U većini slučajeva najveće pro bleme predstavljaju spor sistem, zastarela tehnologija, nemogućnost integracije rešenja sa novijim tehnologijama, a tu su i mnogi drugi problemi sa kojima se zaposleni svakodnevno suočavaju.

Veliki problem predstavlja i činjenica da korisnik o krenut bavljenju svojim osnovnim poslovanjem ne može da isprati svakodnevni napredak tehnologije, nije siguran koliko finansijskih sredstava treba da uloži, niti kako celokupno integrisano rešenje treba da i zgleda. Najveću slabost u većini slučaje va predstavlja manjak novca za investiranje u opremu i licence, jer većina pokušava da što više investira u proizvodnju, razvoj i plasman proizvoda od kojih ima naj veći profit, a manje u IT infrastrukturu.

Brzo, lako i bez investicija

Zahvaljujući cloud tehnologijama, kompanija COMING je razvila proizvod koji omogućava da se navedeni problemi reše lako, brzo i bez ulaganja novca, i time poslovanje svojih korisnika podigne na visok nivo. ERP u cloud-u nameće se kao idealno rešenje, i to ne samo za one kompanije koje nisu u mogućnosti da priušte kupovinu ovakvog rešenja. Idealni kandidati za ovu uslugu su i organizacije čije se poslovanje odvija na više lokacija.

Ovo rešenje korisniku omogućava pristup sistemu sa bilo koje lokacije i direktno unošenje svih promena u trenutku u kojem nastaju, pri čemu se ove promene evidentiraju u svim poslovnim procesima. Tu je i integrisana baza podataka, zahvaljujući kojoj se sve neophodne informacije pronalaze i pretražuju sa jednog mesta. Na taj način sistem „živi“ i pruža realno stanje, a samim tim i mogućnost brzog reagovanja, kako na interne tako i na promene nastale u okruženju. Prednost ovog rešenja predstavlja i činjenica da se svi podaci čuvaju u oblaku, što je od ključnog značaja u neželjenim kritičnim situacijama, poput požara, poplava, zemljotresa ili hakerskih napada. Sa ERP-om bićete korak ispred ovakvih katastrofičnih situacija, jer će on štititi poslovanje vaše kompanije
i sve vaše podatke čuvati u računarskom oblaku.

Sve prednosti ovog rešenja mogu se videti iz priložene tabele, na primeru implementacije ERP sistema u cloud okruženju i integracije sa drugim tehnologijama.

ERP u COMING cloud-u

Uvodjenjem ERP-a poboljšaćete poslovne performanse, povećati profitabilnost i konkurentnost na tržištu, kao i efikasnost vaše kompanije.

ERP rešenja u COMING cloud-u, koja vam mogu pomoći da poslovanje vaše kompanije podignete na viši nivo, jesu microsoft Dynamics NAV i SAP. Ukoliko ne možete da se odlučite koje rešenje je najbolje za vas, kontaktirajte nas preko adrese office@coming.rs ili telefonskog broja 011/35-44-644, kako bismo zajedno rešili sve nedoumice i izabrali pravo rešenje za vas.

Nedeljko Kuduz i
Aleksandra Orlović

0 %s Comments

Prosledi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Najnoviji

Novi-NetApp-proizvodi

Novi NetApp proizvodi

Da li su vam već poznati novi NetApp sistemi C-serije, sa QLC Flash tipom ...
Veštačka-inteligencija-u-našim-rukama

Veštačka inteligencija u

Broj oblasti u kojima se eksperimentiše sa različitim dostignućima veštačke ...
Azure-Active-Directory--postaje-Entra-ID

Azure Active Directory

Azure Active Directory je sada Entra ID. I premda većina korisnika ovu promenu ...
Transformacija-tehničkog-duga--pomoću-DevOps-tehnologija

Transformacija tehničkog duga

Najveću opasnost za organizacije ne predstavlja samo postojanje tehničkog duga, ...