SPECIJALISTIČKE OBUKE ZA IT STRUČNJAKE

Savremeno poslovanje više se ne može zamisliti bez korišćenja modernih tehnologija, a uloga IT stručnjaka je ovde od vitalnog značaja. Da li je vaš IT tim obučen da na pravi način iskoristi sve funkcionalne prednosti novih rešenja?

Potreba za inkorporiranjem modernih tehnologija u poslovanje, u cilju očuvanja konkurentnosti, u poslednjih nekoliko godina sve više dobija na važnosti. Svako unapredjenje poslovne ili društvene strukture neke organizacije danas ima osnovu u računarskoj tehnologiji. Praćenje ove ubrzane evolucije može predstavljati izazov i svakako zahteva tehnološko znanje, kao i specijalizovanu obuku. Vreme i način korišćenja modernih tehnologija nameću se kao kritična pitanja, a uloga IT stručnjaka je ovde od vitalnog značaja. Sa obukama koje COMING nudi IT profesionalcima možete ostvariti tržišnu prednost i postići rast poslovanja.

Specijalističke obuke koje COMING organizuje u svom trening-centru omogućavaju korisnicima da se temeljno upoznaju sa funkcionalnostima odabranih rešenja i maksimalno iskoriste njihove prednosti. Predavači na obukama su naši iskusni inženjeri, koji se sa novim tehnologijama upoznaju na mestu njihovog nastanka, kao i kroz partnerske programe vodećih svetskih proizvodjača hardvera i softvera.

Naše specijalističke obuke tematski su vezane za najsavremenije informacione tehologije u datom trenutku. Pored projekata virtuelizacije, po kojima smo prepoznatljivi i za koje vlada najveće interesovanje medju polaznicima naših naprednih VMware obuka,
u COMING-u možete prisustvovati i obukama i radionicama posvećenim modernim aplikativnim rešenjima za poslovanje.

O planiranim obukama, predstavljenim u rasporedu, možete se detaljnije informisati na stranici TRENINZI.

 

0 %s Comments

Prosledi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Najnoviji

Novi-NetApp-proizvodi

Novi NetApp proizvodi

Da li su vam već poznati novi NetApp sistemi C-serije, sa QLC Flash tipom ...
Veštačka-inteligencija-u-našim-rukama

Veštačka inteligencija u

Broj oblasti u kojima se eksperimentiše sa različitim dostignućima veštačke ...
Azure-Active-Directory--postaje-Entra-ID

Azure Active Directory

Azure Active Directory je sada Entra ID. I premda većina korisnika ovu promenu ...
Transformacija-tehničkog-duga--pomoću-DevOps-tehnologija

Transformacija tehničkog duga

Najveću opasnost za organizacije ne predstavlja samo postojanje tehničkog duga, ...