Veritas 360 Data Management Suite: VRHUNSKO REŠENJE ZA UPRAVLJANJE PODACIMA

Po Gartnerovom „magičnom kvadrantu“, Veritas je i ove godine proglašen liderom u oblasti rešenja za bekap i oporavak data-centara

Količina podataka u poslovnim okruženjima iz godine u godinu rapidno se uvećava, donoseći glavobolje, kako zaposlenima koji rade sa istima, tako i menadžmentu, koji bi trebalo da ima što fleksibilniji pristup informacijama, ali i mogućnost brzog, jednostavnog i sigurnog upravljanja podacima. Bilo da se podaci čuvaju na iznajmljenim serverima, vlastitim storidžima ili u cloud-u, problemi oko upravljanja, bekapovanja, njihovog čuvanja i oporavka usled eventualnih gubitaka jesu nešto sa čime se svakodnevno susrećemo.

Veritas 360 Data management Suite rešenje za upravljanje podacima sa lakoćom rešava sve ove probleme, donoseći u radna okruženja sigurnost, pouzdanost i efikasnost. O njegovoj superiornosti najbolje svedoči visoka pozicija u ovogodišnjem gartnerovom „magičnom kvadrantu“ za rešenja za bekap i oporavak data-centara. Veritas je sa svojim rešenjima već 15 godina uzastopno lider u ovoj kategoriji i profilisao se kao vendor od najvišeg mogućeg stepena poverenja. I ovogodišnja visoka pozicija jasno govori – i dobavljačima i prodavcima i krajnjim korisnicima – da u kompaniji Veritas, koja sa svojim 360 Data management rešenjem donosi mnogo više od sličnih konkurentskih proizvoda, mogu naći pouzdanog partnera.

Ključne prednosti Veritas 360 rešenja

Ključna prednost Veritas 360 Data management rešenja u multi-cloud okruženju ogleda se u direktnoj integraciji NetBackup-a i širokog spektra rešenja za upravljanje informacijama. Zahvaljujući tome kompanijama se otvara prostor za lako upravljanje podacima, čak i u najkompleksnijim radnim okruženjima, i to uz izuzetnu vidljivost, s predvidljivom fleksibilnošću i pojačanom mogućnošću upravljanja podacima koji se kopiraju i spremaju za skladištenje. Prednost pomenutog rešenja ogleda se i u tome što NetBackup podržava širok spektar cloud okruženja, kao i u činjenici da je podacima moguće lako pristupati i da su maksimalno bezbedni, bez obzira na to da li su smešteni na javnom ili privatnom cloud storidžu. Na sve to treba dodati i multifunkcionalnost u virtuelnom okruženju sa više oblaka (privatni, javni ili hibridni), kao i testiranje oporavka (recovery fire drill) bez uznemiravanja prilikom povrata podataka (restore).

Veritas 360 Data management Suite koncipiran je tako da odgovara potrebama najrazličitijih radnih okruženja (mala, srednja i velika). Ovo rešenje koristi NetBackup sa pretplatničkim cenama, što pojednostavljuje pristup širokom spektru Veritas-ovih rešenja za upravljanje podacima. Svako ko jednom iskusi sve prednosti koje donosi Veritas 360 Data management Suite zaboravlja na druga rešenja, poručuje menadžment kompanije Veritas, ali i hiljade zadovoljnih predstavnika kompanija širom planete.

Prema gartnerovom izveštaju za tekuću godinu, ovo rešenje donosi daleko viši stepen fleksibilnosti i skalabilnosti u poredjenju sa konkurencijom i nudi poslovnim okruženjima mnogo interesantnije i daleko produktivnije rešenje na duže staze, koje štedi i vreme i resurse. U modernim industrijskim okruženjima u SAD i zemljama Zapada prednosti 360 Data management rešenja su već prepoznata i uveliko se koriste da upravljanje informacijama i njihov bekap podignu na najviši mogući nivo. Veritas 360 Data management rešenje odlično je prihvaćeno i regionalno, donoseći nove standarde i nove mogućnosti u različita poslovna okruženja.

Za više informacija o proizvodu naš tim vam stoji na raspolaganju: prodaja@coming.rs.

 

0 %s Comments

Prosledi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Najnoviji

Novi-NetApp-proizvodi

Novi NetApp proizvodi

Da li su vam već poznati novi NetApp sistemi C-serije, sa QLC Flash tipom ...
Veštačka-inteligencija-u-našim-rukama

Veštačka inteligencija u

Broj oblasti u kojima se eksperimentiše sa različitim dostignućima veštačke ...
Azure-Active-Directory--postaje-Entra-ID

Azure Active Directory

Azure Active Directory je sada Entra ID. I premda većina korisnika ovu promenu ...
Transformacija-tehničkog-duga--pomoću-DevOps-tehnologija

Transformacija tehničkog duga

Najveću opasnost za organizacije ne predstavlja samo postojanje tehničkog duga, ...